Screenshot 2020-12-12 192440.png

Sky View - Kamala Mills

This project demanded a fusion of spaces of vastly different personalities . One being a Hookah lounge while the other needed to cater to family oriented clientele. The hookah lounge was designed to give off a dramatic modern-opulent vibe with the combination of ornate vintage mirrors and streamlined variants of bohemian style furniture.The family zone of the restaurant played on lighter airy tones . The harmonizing factors for the two zones were the highlighting elements finished in french gold , bohemian style inspired furniture ,lush greens throughout the space as well as a continued flooring pattern across the two zones.The harmonies allowed the seamless zonal fusion as well made them easily transitional from a day time to a low-key nightlife space.

-In association with Saniya Kantawala Design

(ongoing project)

Restaurant Bar Area
Restaurant Bar Area

Salmon grouting for the tiles on the bar

press to zoom
Hookah Lounge -  VIP
Hookah Lounge - VIP

Hand-carved wooden mirrors helps visually enlarge the VIP lounge

press to zoom
Hookah Lounge
Hookah Lounge

Varied seating arrangements and dramatic backdrops help break the monotone in the long narrow area.

press to zoom
Restaurant area
Restaurant area

Arched window with trellis details adds a slight vintage touch to the restaurant area, adding to the harmony between the two zones.

press to zoom
Restaurant area
Restaurant area

A direct passage to the hookah lounge is created in order to avoid constant disruptions in the restaurant zone. A giant magnifying glass is placed in the center of the partition ,opposite the main entrance to create an intriguing perspective for the restaurant area.

press to zoom